Garancija

Garancija za Fiat vozila obuhvata:

Ugovornu garanciju na vozilo (24 meseca od datuma isporuke vozila kupcu, osim u slučaju drugih, povoljnijih uslova zakonom garantovanih kupcu)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prodavac garantuje da će u slučaju neispravnosti nastalih u periodu od 24 meseca od datuma isporuke vozila, bez ograničenja u kilometraži, i za koje se utvrdi da su predmet garancije, izvršiti popravku vozila u skladu sa odredbama garancije.

Garanciju koja se odnosi na boju (36 meseci).

Vozilo je pod garancijom na neispravnosti nastale u proizvodnji koje se odnose na boju za period od 36 meseci od datuma isporuke. Garancijom se obezbeđuje potpuno ili parcijalno bojenje vozila u zavisnosti od potrebe i uklanjanje bilo koje ustanovljene greške u skladu sa standardnim uslovima proizvođača.

Anti-korozivnu zaštitu (8 godina). Sastavni elementi karoserije vozila su pod garancijom protiv rđanja izazvane korozijom koja se pojavljuje iznutra. Garancijom se obezbeđuje popravka odnosno zamena bilo kog sastavnog elementa karoserije koji je oštećen korozijom i važi 8 godina od datuma isporuke vozila.

Garancija ne pokriva greške ili neispravnosti u potpunosti ili delom izazvane ili pogoršane neizvršavanjem održavanja propisanog od strane Proizvođača.

Garancija