Servis karoserija

Kompletna reparacija  vozila

Proizvođači u automobilskoj industriji uvek preporučuju reparacije vozila isključivo u ovlašćenim i  specijalizovanim servisima iz razloga što oni imaju pristup najnovijim informacijama, tehničkim biltenima, originalnim rezervnim delovima, preporučenim i obavezujućim dijagnostičkim uređajima, obučenim i sertifikovanim kadrovima.

Lakirnica

Servis je opremljen najsavremenijim limarsko-lakirerskim centrom u okruženju, sa prestižnim komorama za pripremu, sušenje i pečenje boje za sve vrste putničkih, lakih dostavnih vozila, teretnih vozila,prikolica, cisterni i zglobnih autobusa. Komora za komercijalna vozila je dužine 22 metra, dok je komora za putnički program dužine 8 metara. Ove dimenzije komora za lakiranje  omogućavaju rad na vozilima različitih gabarita. Temparaturu vazduha u komorama programiramo prema tehnološkim specifikacijama različitih proizvođača boja.

Cisterna1

Sam postupak pripreme i lakiranja podleže faznoj kontroli od pripreme površina, nanošenja podloga i završnom lakiranju uz obaveznu kontrolu debljine svakog nanosa. Određivanje nijanse i tona boje je u svakom slučaju presudan faktor za postizanje kvaliteta. Raspolažemo sa oko 20.000 hiljada nijansi boja na ton  kartama svih renomiranih svetskih proizvođača boja, i recepture sa kojima postižemo maksimalnu tačnost nijanse boje. Na raspolaganju nam je i Spektrofotometar, najsavremeniji uređaj za direktno utvrđivanje boje na samom vozilu. Da bi ispunili sve zahteve kupca i primenili  sve više zahtevnu tehnologiju rada proizvođača boja, vršimo svakodnevnu obuku servisera i menadžmenta kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

Cisterna2

Limarija

Limarska radionica je osposobljena  da primi i uradi sve vrste havarisanih i oštećenih vozila sa obučenim i sertifikovanim kadrovima, što podrazumeva sve vrste hladnog i toplog peglanja, izvlačenje vakuumom i  spoterom do dovođenja  na fabričke mere.

havarisano_voz

Spajanje-zavarivanje se sa uspehom radi na svim materijalima(AL,INOX…), sa neznatnom promenom strukture materijala i oblika.

Autobus 2

Posebna ekipa obučenih servisera sa dugogodišnjim iskustvom specijalizovana je za sve vrste remonta šasije, karoserije i oplate : solo, zglobnih i turističkih autobusa uz primenu najnovije tehnologije izvlačenja, ispravljanja, spajanja i zaštite materijala.

bus1

Poliranje

Kozmetika je bitna za svako vozilo. Mi posvećujemo posebnu pažnju poliranju vozila i poliranju farova. Poliranje i voskiranje predstavljaju odličnu zaštitu  vozila od uticaja sunca, vode, vlage i sitnih ogrebotina. Nakon poliranja automobil karakterišu blistav sjaj i vraćena originalna nijansa boje.  Nakon delimičnog lakiranja vršimo poliranje susednih nelakiranih panela  kako bi postigli ujednačen izgled.

Ugradnja stakala

Da bi se zaokruzila tehnološka celina vršimo ugradnju svih vrsta auto stakala ,prednje vozačko,zadnje i bočna bez razlike na marku i tip vozila.Primenjujemo tehnologiju lepljenja i ugradnju na gumu(keder)Lepljenje vršimo sa proverenim i renomiranim materijalima

Boje i potrošni materijali

Da bi servis zadovoljio sve potrebne standarde i zahteve kupaca dugotrajnost reparacije i tačnost nijanse, oformio je sopstveni magacin boja, potrošnog materijala i sistem za miksovanje i toniranje boja.

PPG_1_220317

Među prvima u  okrugu počeli smo sa upotrebom ekoloških auto boja HYDROFAN- vodo razredivi sistem najnovije generacije. Svi materijali su u skladu sa važećim regulativama o emisiji štetnih i isparljivih materijala(V.O.C). Da bi sa uspehom mogli ispuniti zahteve proizvođača vozila po pitanju kvaliteta lakiranja, posedujemo sve vrste materijala za savremenu i kompletnu reparaturu od svih svetskih proizvođača boja do potrošnog materijala.

Kako rešiti štetu

S ciljem da se što više približimo korisnicima našim usluga uspostavili smo tradicionalno dobro saradnju sa svim osiguravajućim kućama u oblasti auto odgovornosti po osnovu šteta, što podrazumeva da u tim nepredviđenim okolnostima izvršimo popravku vašeg vozila po sistemu „ključ u ruke“, a da Vaše finansijske obaveze putem garantnog pisma potražujemo od osiguravača u zavisnosti ko preuzima štetu: Dunav osiguranje; DDOR; Unica; Triglav; AMSS;  Đenerali; Winer; Globos; Sava; Milenijum i As.
Kao i za sve ostale usluge u našem centru svim korisnicima odobravamo odloženo plaćanje putem čekova ili administrativne zabrane bez kamate.

Cisterna3

Servis karoserija