IVECO Daily

Furgon s poslovnim instinktom za prevoz

Novi IVECO Daily Euro 6 je savršeni partner za vaš prevoznički posao.
Novi furgon predstavlja nove odlike koje vam pomažu u upravljanju vašim vozilom uz maksimalnu produktivnost i osiguravaju da uz niže troškove vlasništva vaše poslovanje ostvaruje zdrav poslovni rezultat.
Novi IVECO Daily furgon je komforniji i tiši nego ikada, a uz menjač HI-MATIC vozači će otkriti značenje apsolutnog užitka u vožnji.

Uveden je i novi nivo povezivanja, koji integriše Vaš mobilni uređaj s vozilom, koje tako postaje poslovni partner i suvozač.

Novi IVECO Daily Euro 6 je najbolji partner kojem se možete nadati, zahvaljujući svom nepogrešivom instinktu za predviđanje vaših poslovnih potreba i pružajući rešenje kada ga trebate, godinu za godinom.

 

Tehnologija motora za maksimalnu produktivnost

Daily Euro 6 furgon ulaže svoj poslovni instinkt u napredne tehnologije motora i menjača kako bi vam pružio vrhunske performanse koje su vam potrebne za produktivno i pouzdano izvršavanje zadataka.
Nova paleta motora IVECO Daily Euro 6 pruža više snage i obrtnog momenta, smanjujući pri tome Dailyjev uticaj na okolinu zahvaljujući maloj emisiji.
Novi furgon je opremljen motorima najsavremenije tehnologije radi osiguranja maksimalne produktivnosti:

· Tehnologija LP-EGR bez AdBlue®: modeli opremljeni Ivecovim motorom od 2,3 litra F1A s povratom izduvnih gasova pod niskim pritiskom idealni su za postizanje najjednostavnijeg mogućeg upravljanja teretnim vozilom. Zahvaljujući sklopovima kao što su uljna pumpa promenljivog prečnika i turbopunjač uživaćete u pogodnostima male potrošnje goriva – i nižih operativnih troškova – kao i više snage i obrtnog momenta.

· Tehnologija SCR: modeli opremljeni rešenjem za naknadnu obradu izduvnih gasova pod nazivom Selective Catalytic Reduction koji ne menja proces sagorevanja, pa imate na raspolaganju svu potrebnu snagu i produktivnost uz niske tekuće troškove.

· Tehnologija CNG: Daily Natural Power pruža iste performanse i brzi odziv kao i njegov dizel ekvivalent, jer se odlikuje pravim benzinskim motorom (izvedenim iz diesela) prilagođenim za rad sa komprimiranim prirodnim gasom (Compressed Natural Gas). Ovo teretno vozilo je čisto u pogledu okoline i izuzetno tiho što je dodatna pogodnost u gradskim područjima s saobraćajnim ograničenjima.

Iveco Daily Furgon

Iskusite vrhunsku produktivnost

IVECO Daily Euro 6 kombinuje svoj posao prevoza s udobnošću i voznošću. Kabina pruža profesionalno radno okruženje, a ergonomična armaturna ploča dizajnirana je za Vaše poslovne potrebe.

DAB radio je integriran u armaturnu ploču; možete spojiti i svoj mobilni telefon ili tablet i napuniti neki drugi uređaj u 2 USB utičnice, a možete dodati i opcionalni induktivni punjač. Kvalitet i raspored prekidača na armaturi u IVECO Dailyju olakšavaju udobnu vožnju.

Brojne pregrade u kabini osmišljene su za maksimalnu dostupnost dok ste za upravljačem vašeg IVECO Dailyja. Njih ukupno 18, uključujući novu, otvorenu pregradu,  strateški su raspoređene po kabini i lako su dostupne, kako bi Vam dokumenta i radni materijali bili pri ruci.

Nova kabina IVECO Dailyja je sada još tiša, jer je nivo buke u unutrašnjosti drastično smanjena. Smanjenje za 4 decibela poboljšalo je akustiku vozila i zvučni otisak za 8%. Unutrašnjost furgona obogaćena novim kožnim upravljačem, zajedno s plavim presvlakama sedišta i novom tkaninom naslona za glavu pruža udobno profesionalno okruženje i omogućava produktivan rad u punoj sigurnosti.

 

Performanse i efikasnost kroz godine službe

IVECO Daily Euro 6 osigurava svu pokretljivost, nosivost, snagu i brzinu odziva koji vam trebaju zajedno sa malom potrošnjom goriva. Performanse furgona održaće se kroz niz godina službe.
Možete odabrati performanse koje najbolje odgovaraju vašem poslovanju: najveća snaga u rasponu od 116 KS na ulaznom modelu do 205 KS, što je najviše u branši za 4-cilindrične motore. Ponuda uključuje novi motor VGT sa 136 KS, kao i onaj sa 180 KS, te najsnažniji motor F1A od 2,3 litre: 156 KS VGT.
Pored toga, najveći moment može biti i 470 Nm za motor F1C od 3,0 litre.

Za transportne kompanije koje traže tih rad i održivo rešenje, IVECO-ov Daily Natural Power od 136 KS koji kao gorivo koristi kompresovani prirodni gas (Compressed Natural Gas) je savršeno rešenje.

 

Široka paleta za vaše prevozničke potrebe

IVECO Daily Euro 6 je najraznovrsnije teretno vozilo s najširom paletom u branši; nudi vam 8.000 fabričkih verzija na izbor. Daily je jedini furgon koji nudi raspon od 3,3 pa sve do 7 tona ukupne dozvoljene mase vozila, te od 7,3 m3 pa sve do 19,6 m3 teretnog prostora. Svojom beskrajnom raznovrsnošću, IVECO Daily Euro 6 otvara bogatstvo mogućnosti za veliki niz zadataka od gradske dostave s brojnim zaustavljanjima, kao što je paketna distribucija ili kurirska služba, do težih prevozničkih zadataka kao što je prevoz nameštaja. IVECO Daily Euro 6 u svojim verzijama kombinuje različite međuosovinske razmake, razine snage, zapremine, unutrašnje visine teretnog prostora i nosivosti da bi zadovoljio širok spektar poslova.

Raznovrsnost IVECO Dailyja Euro 6 olakšava prilagođavanje furgona i pretvaranje teretnog vozila u vozilo hitne pomoći ili uvozilo za pomoć na putu, na primer.

IVECO Daily Euro 6 je u stanju da obavi Vaš zadatak efikasno i uz niske troškove vlasništva, uz mali uticaj na okolinu, doprinoseći održivosti Vašeg poslovanja.

Iveco Daily šasija kabina

Konstruisan da osigura trajnu vrednost

IVECO Daily Euro 6 furgon ima nosivost kakvoj nijedno drugo vozilo ne može parirati, i izrađen je da je prevozi uz svoje visoke performanse dan za danom, godinu za godinom – duže nego ijedan drugi furgon.
Pogonski sklop će, svojim pouzdanim motorom i menjačem koji osiguravaju da motor uvek radi na optimalnom broju obrtaja, imati dug radni vek i održati svoje vrhunske performanse sve do samog kraja.
IVECO Daily Euro 6 će povoljno uticati na Vaš poslovni rezultat svaki dan ako radi za vas; njegov poslovni instinkt ne propušta nijednu priliku da doprinese dodatno Vašem poslovanju!

 

Galerija:

 

IVECO Daily