Panda Van

Nova Panda Van

Nova Panda Van naglašava moderan, upečatjiv dizajn koji kombinuje dinamiku i kompaktnost s čvrstinom i robusnošću teretnog vozila. Kompaktne spoljašnje dimenzije – 3,65 m dugačak, 1,64 m širok i 1,55 m visok – dopuštaju da se uhvati u koštac sa svim uslovima gradske vožnje s pouzdanjem, zahvaljujući radijusu okretanja od samo 9,3 metra.

Prednji i zadnji branici, koji su standardno u crnoj boji kod verzije sa dva sedišta (a na zahtev kupca mogu se dobiti u boji karoserije), čine da Panda Van podseća na lako dostavno vozilo. Zatamnjeno zadnje staklo (standardno kod verzije sa dva sedišta) garantuje veći stepen privatnosti i sigurnosti robe koja se prevozi u prtljažnom prostoru.

FIAT PANDA VAN_500_333

Uprkos svojim kompaktnim spoljašnjim dimenzijama, nova Panda se može pohvaliti izuzetno prostranim, racionalnim prtljažnikom – kapaciteta približno 1 m³ (za verziju sa dva sedišta) dok maksimalna dužina prtljažnog otvora može biti veća od 1,2 metra. Kao glavna karakteristika izdvaja se upotreba nove, inovativne “easy floor” platforme.

Sa novim Panda Van-om, Fiat Professional zaista prevazilazi suštinske granice malog “car-derived” komercijalnog vozila, uvodeći po prvi put ovo novo rešenje koje eliminiše razliku u visini između prtljažnog prostora i niže ivice na vratima prtljažnika, olakšavajući na ovaj način utovar robe poput “pravog” komercijalnog vozila. U isto vreme, “easy floor” obezbeđuje veliki prostor ispod platforme, koji je savršen za bezbedno čuvanje dragocenosti.

 

pdf_ikonica
Preuzmite kataloge:

FIAT-PANDA-VAN

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE FIAT PANDA VAN

 

Galerija:

Panda Van