Fiat 500X Offroad

Idealan za one koji traže snažan i prepoznatljiv izgled pravog Crossover-a i ne prihvataju kompromise

500X Offroad je otmeno sportski automobil.

Sedišta nude optimalnu udobnost, a sa strane ih krase dodaci prefinjenih tehničkih materijala.
Instrument tabla Vam na prvi pogled pruža osećaj udobnosti i ekskluzivnosti. Unutrašnjost je prostrana tako da na najbolji mogući način možete smestiti svoje prijatelje, kao i prtljag.

fiat-500x-off11

500X Offroad ima naprednu tehnologiju koja je jednostavna za korišćenje: brzina , tačnost i brze kontrole. Zadovoljstvo u vožnji i sigurnosna oprema su na najvišem nivou.

Poseduje kontrole na upravljaču-Bluetooth spikerfon i Bluetooth audio uređaj, kao i funkcionalan disk.

Sa Uconnect ™ Radio 6.5 ” Nav DAB – top opsega, možete iskoristiti visoke prerformanse njegovog 6.5 ” ekrana kao i njegovu 3D navigaciju .

500X Offroad, pored šest vazdušnih jastuka, uključuje standardni ESC sistem i zadnju kameru za savršenu vidljivost kada idete u rikverc.

Ukoliko je rezlika između Vašeg vozila i vozila ispred Vas premala, sistem Vas upozorava kako biste na vreme izbegli sudar. Ako iz nekog razloga, ne odreagujete na upozorenje, automatski će se aktivirati kočioni sistem.

„Mrtav ugao” više nije problem. 500X Offroad proverava prisustvo vozila u najkritičnijim oblastima i upozorava treperenjem svetla na spoljašnjem retrovizoru.

Fiat 500X Offroad